Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa.
Opis bibliograficzny
Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa. [AUT.] JAROSŁAW KORUS, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września s. 82, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk ; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności Oddział Łódzki ; Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii Politechniki Łódzkiej, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 93-901682-3-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, s. 82
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2018 10:51 |
Identyfikatory
ISBN: 93-901682-3-5
BPP ID: (59, 4827) wydawnictwo zwarte #4827
PBN ID (hist.): 4827
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.