Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa.

Opis bibliograficzny

Porównanie efektywności polepszaczy chemicznych i naturalnych substancji stosowanych do poprawy jakości pieczywa. [AUT.] JAROSŁAW KORUS, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września s. 82, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności Polskiej Akademii Nauk ; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności Oddział Łódzki ; Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii Politechniki Łódzkiej, Wydaw. Polit. Łódzkiej, 93-901682-3-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Osiągnięcia i perspektywy Technologii Żywności. Streszczenia referatów i doniesień. 26 Sesja naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Łódź, 1995, 12-13 września, s. 82
Wydawca:
Wydaw. Polit. Łódzkiej
Rok: 1995
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 93-901682-3-5
BPP ID: (59, 4827) wydawnictwo zwarte #4827
PBN ID (hist.): 4827

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2018 10:51

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się