Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie jakości białek chloroplastycznych koagulowanych z soku lucerny różnymi metodami.

Opis bibliograficzny

Porównanie jakości białek chloroplastycznych koagulowanych z soku lucerny różnymi metodami. [AUT.] BARBARA BARANIAK. W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca Streszczenia. Szczecin, [Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996. - S. 62-63.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca Streszczenia,
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej], 1996. - S. 62-63
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:34

Identyfikatory

BPP ID: (59, 1929) wydawnictwo zwarte #1929
PBN ID (hist.): 1929

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się