Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie wartości odżywczej mięsa bażantów dziko żyjących i z chowu wolierowego.

Opis bibliograficzny

Porównanie wartości odżywczej mięsa bażantów dziko żyjących i z chowu wolierowego. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, ROMAN DZIEDZIC, TOMASZ GRODZICKI, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006 33. [Lublin], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Genetyczne i środowiskowe możliwości dostosowania wartości rzeźnej i jakości mięsa u zwierząt do wymagań konsumentów: Konferencja Naukowa, Lublin-Krasnobród, 7-8 września 2006, 33
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 grudnia 2016 08:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 40287) wydawnictwo zwarte #40287
PBN ID (hist.): 40287

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się