Porównanie zawartości likopenu i właściwościprzeciwrodnikowych koncentratów i przecierów pomidorowych (Comparison of lycopene content and antiradical properties of tomato concentrates and purees)
Opis bibliograficzny
Porównanie zawartości likopenu i właściwościprzeciwrodnikowych koncentratów i przecierów pomidorowych (Comparison of lycopene content and antiradical properties of tomato concentrates and purees). [AUT.] KATARZYNA ŁUPINA. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 87-93, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-59-5.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 października 2020 09:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/dl/dcf236…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66392-59-5
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 46932) wydawnictwo zwarte #46932
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.