Porównanie zawartości poliacetylenów w 18 odmianach selera korzeniowego.
Opis bibliograficzny
Porównanie zawartości poliacetylenów w 18 odmianach selera korzeniowego. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. W: Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności: Lublin 23-24 maja 2007. Lublin, [b. w.], 2007. - S. 42.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Jakość i prozdrowotne cechy żywności : właściwości funkcjonalne żywności i jej składników : XII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności: Lublin 23-24 maja 2007,
Wydawca:
[b. w.], 2007. - S. 42
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2007 17:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 17646) wydawnictwo zwarte #17646
PBN ID (hist.): 17646
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.