Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi.

Opis bibliograficzny

Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi. [AUT.] MARZENA PABICH, MAŁGORZATA MATERSKA, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż Kraków 2018, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, s. 27-36, 978-83-946796-1-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Składniki bioaktywne surowców i produktów roślinnych pod red. Jacka Słupskiego, Tomasza Tarko, Iwony Drożdż, s. 27-36
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 kwietnia 2023 15:00
Ostatnia aktualizacja:25 września 2025 13:27

Identyfikatory

ISBN: 978-83-946796-1-3
BPP ID: (59, 49271) wydawnictwo zwarte #49271

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się