Posibilities of using probiotic bacteria in the production of dry fermented loins.
Opis bibliograficzny
Posibilities of using probiotic bacteria in the production of dry fermented loins. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI, KATARZYNA NEFFE, LUIZA JACHACZ, DANUTA JAWORSKA. W: Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea s. 209. Suwon, Korea, National Institute of Animal Science, 2010, 978-89-480-0730-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Proceeding ICOMST 2010 : 56th International Congress of Meat Science and Technology, August 15-20.2010. Jeju, Korea, s. 209
Wydawca:
National Institute of Animal Science, 2010
Rok: 2010
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2011 10:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 kwietnia 2018 11:56 |
Identyfikatory
ISBN: 978-89-480-0730-5
BPP ID: (59, 25939) wydawnictwo zwarte #25939
PBN ID (hist.): 25939
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.