Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Pospolite odmiany warzyw jako źródło cennych składników -ekstruzja jako kierunek ich zagospodarowania.

Opis bibliograficzny

Pospolite odmiany warzyw jako źródło cennych składników -ekstruzja jako kierunek ich zagospodarowania. [AUT. KORESP.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT.] KAROL KUPRYANIUK, ANNA RODZEŃ. W: Nauki przyrodnicze –żywność i żywienie Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 67-71, il., bibliogr., streszcz, 978-83-66392-82-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauki przyrodnicze –żywność i żywienie, s. 67-71
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 lipca 2020 12:45
Ostatnia aktualizacja:2 grudnia 2020 09:34

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66392-82-3
e-ISBN: 978-83-66392-81-6
BPP ID: (59, 46581) wydawnictwo zwarte #46581

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się