Possibilities of use of lactic fermentation in bio conservation of of edible mushrooms fruit bodies.
Opis bibliograficzny
Possibilities of use of lactic fermentation in bio conservation of of edible mushrooms fruit bodies. [AUT.] EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, ANETA SŁAWIŃSKA. W: Plant - the source of research material, 2nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 18-20.10.2012 S. 185. Lublin, POLIHYMNIA, 2012, 978-83-7847-034-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Plant - the source of research material, 2nd International Conference and Workshop, Book of Abstracts., / Ed.: Anna Bogucka-Kocka, Janusz Kocki, Ireneusz Sowa. Lublin, 18-20.10.2012, S. 185
Wydawca:
POLIHYMNIA, 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 października 2012 17:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:04 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7847-034-2
BPP ID: (59, 28483) wydawnictwo zwarte #28483
PBN ID (hist.): 28483
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.