Possibility to save water and energy by application of fresh vegetables to produce supplemented potato-based snack pellets.
Opis bibliograficzny
Possibility to save water and energy by application of fresh vegetables to produce supplemented potato-based snack pellets. [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 2 153, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8020153
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 2, 153
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 kwietnia 2020 12:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130ba0c2467f060b0185106
DOI
10.3390/pr8020153
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/2/153
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46605) wydawnictwo ciągłe #46605
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.