Potential probiotic sausage with antioxidants.
Opis bibliograficzny
Potential probiotic sausage with antioxidants. [AUT.] KAROLINA WÓJCIAK, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: 29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis Athens, NTUA, School of Chemical Engineering, 2015, 980-983, il., bibliogr., sum, 978-618-82196-1-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation : Delivering Sustainable Solutions to the Global Economy and Society, 10-12 November 2015, Athens Greece : Conference Proceedings - Volume 2 / ed. by Efimia Dermesonlouoglou, Virginia Giannou, Eleni Gogou & P. Taoukis, 980-983
Wydawca:
NTUA, School of Chemical Engineering, 2015
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 marca 2016 14:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:42 |
Identyfikatory
ISBN: 978-618-82196-1-8
BPP ID: (59, 37663) wydawnictwo zwarte #37663
PBN ID (hist.): 37663
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.