Potentially bioaccessible phenolics, antioxidant activity and nutritional quality of young buckwheat sprouts affected by elicitation and elicitation supported by phenylpropanoid pathway precursor feeding.
Opis bibliograficzny
Potentially bioaccessible phenolics, antioxidant activity and nutritional quality of young buckwheat sprouts affected by elicitation and elicitation supported by phenylpropanoid pathway precursor feeding. [AUT.] MICHAŁ ŚWIECA. Food Chem. 2016 Vol. 192 625-632, il. bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.foodchem.2015.07.058
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CHEMISTRY 2016 Vol. 192, 625-632
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 lipca 2016 11:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:48 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e931548f4
DOI
10.1016/j.foodchem.2015.07.058
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 38269) wydawnictwo ciągłe #38269
PBN ID (hist.): 38269
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,529
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.