Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poziom etyki polskich i zagranicznych producentów żywności w opiniach nabywców finalnych – wyniki badań.

Opis bibliograficzny

Poziom etyki polskich i zagranicznych producentów żywności w opiniach nabywców finalnych – wyniki badań. [AUT.] AGNIESZKA IZABELA BARUK. Studies & Proceedings of Polish Association for Knowledge Management 2011 Nr 50 s. 191-199 il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 kwietnia 2012 14:20
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 27756) wydawnictwo ciągłe #27756
PBN ID (hist.): 27756

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się