Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Poziom immunoglobulin w surowicy tuczników w zależności od zanieczyszczenia mikrobiologicznego powietrza tuczarni. (Development of the immunoglobulin level in the serum of fatteners against the air microbial pollutants in the fattening house)

Opis bibliograficzny

Poziom immunoglobulin w surowicy tuczników w zależności od zanieczyszczenia mikrobiologicznego powietrza tuczarni. (Development of the immunoglobulin level in the serum of fatteners against the air microbial pollutants in the fattening house). [AUT.] ANNA CHMIELOWIEC-KORZENIOWSKA, MAREK BABICZ, AGATA DRABIK. Med. Weter. 2008 Vol. 64 Nr 7 s. 934-938, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 lipca 2008 14:20
Ostatnia aktualizacja:18 lipca 2018 14:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 19010) wydawnictwo ciągłe #19010
PBN ID (hist.): 19010

Metryki

10,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się