Poziom jakości jako wyznacznik markowego charakteru produktów spożywczych.
Opis bibliograficzny
Poziom jakości jako wyznacznik markowego charakteru produktów spożywczych. [AUT.] AGNIESZKA IZABELA BARUK. Probl. Jakości 2009 R. 41 nr 10 s. 20-24 il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy Jakości 2009 R. 41 nr 10, s. 20-24 il.
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2010 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-2272-pro…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24837) wydawnictwo ciągłe #24837
PBN ID (hist.): 24837
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.