Pozyskiwanie, właściwości fizykochemiczne i funkcjonalne inuliny oraz jej wykorzystanie w przemyśle spożywczym, kosmonautycznym i paszowym (Acquisition, physicochemical and functional properties of inulin and its use in the food, aerospace and fodder industries)
Opis bibliograficzny
Pozyskiwanie, właściwości fizykochemiczne i funkcjonalne inuliny oraz jej wykorzystanie w przemyśle spożywczym, kosmonautycznym i paszowym (Acquisition, physicochemical and functional properties of inulin and its use in the food, aerospace and fodder industries). [AUT.] JAN MAŁECKI, JAGODA SZAFRAŃSKA, TOMASZ MAŁECKI. W: Nauki przyrodnicze: Fauna i flora. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2021, Młodzi Naukowcy, s. 112-117, il., bibliogr, 978-83-66743-30-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 września 2021 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.mlodzinaukowcy.com/Czerwiec-…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-30-4
BPP ID: (59, 47792) wydawnictwo zwarte #47792
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.