Prandl O. /i in./: Fleisch Technologie und Hygiene der Gewinnung und Verarbeitung. Stuttgart: Verlang Eugen Ulmer 1989.
Opis bibliograficzny
Prandl O. /i in./: Fleisch Technologie und Hygiene der Gewinnung und Verarbeitung. Stuttgart: Verlang Eugen Ulmer 1989. [RECENZJA:] EDMUND PROST. Med. Weter. 1989 R. 45 nr 6 s. 377-378.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 1989 R. 45 nr 6, s. 377-378
Rok: 1989
Język: Niemiecki
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 kwietnia 2021 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 kwietnia 2021 10:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48195) wydawnictwo ciągłe #48195
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.