Prawidłowe przygotowywanie i przechowywanie kiszonki jako warunek utrzymania zdrowotności bydła.
Opis bibliograficzny
Prawidłowe przygotowywanie i przechowywanie kiszonki jako warunek utrzymania zdrowotności bydła. [AUT.] MARCIN GOŁYŃSKI. Hod. Bydła (2003) 2007 R.12 Numer specjalny : Kiszonki -podstawa żywienia bydła. s. 55-56, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Bydła (2003) 2007 R.12 Numer specjalny : Kiszonki -podstawa żywienia bydła, s. 55-56
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 maja 2008 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 18426) wydawnictwo ciągłe #18426
PBN ID (hist.): 18426
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.