Predicting bread quality (bread loaf volume and crumb texture).
Opis bibliograficzny
Predicting bread quality (bread loaf volume and crumb texture). [AUT.] RENATA RÓŻYŁO, JANUSZ LASKOWSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2011 Vol. 61 nr 1 s. 61-67, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2011 Vol. 61 nr 1, s. 61-67
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 maja 2011 14:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:29 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25685) wydawnictwo ciągłe #25685
PBN ID (hist.): 25685
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.