Preferencje i częstotliwość spożywania piwa rzemieślniczego przez studentów.
Opis bibliograficzny
Preferencje i częstotliwość spożywania piwa rzemieślniczego przez studentów. [AUT.] JAKUB CHODACZNIK, PAWEŁ ŻÓŁKIEWSKI, WALDEMAR TETER. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] 14. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65677-15-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2016. Materiały konferencyjne - jesień. Część czwarta - Lublin II / [Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny], 14
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 grudnia 2016 09:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2017 16:32 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65677-15-0
BPP ID: (59, 40238) wydawnictwo zwarte #40238
PBN ID (hist.): 40238
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.