Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich.

Opis bibliograficzny

Preferencje konsumentów dotyczące barwy produktów drobiarskich. [AUT.] KAMIL DRABIK, MAŁGORZATA STOPYRA, ALINA WORONOWA, KINGA ROKICKA, JUSTYNA BATKOWSKA. Hod. Drobiu 2019 R. 22 nr 4 s. 12-15, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowca Drobiu 2019 R. 22 nr 4, s. 12-15
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2019 13:28
Ostatnia aktualizacja:17 października 2019 14:48

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45321) wydawnictwo ciągłe #45321

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się