Preferencje spożycia wieprzowiny w różnych grupach wiekowych konsumentów.
Opis bibliograficzny
Preferencje spożycia wieprzowiny w różnych grupach wiekowych konsumentów. [AUT.] DARIA ADAMCZYK, JULIA GUZIŃSKA, KRZYSZTOF SKALSKI, MICHAŁ KUMOR, MARIANNA WACKO, MARTYNA BRANDYS, MAREK BABICZ. W: XX Konferencja Studenckich i Doktoranckich Kół Naukowych: Nauka i sztuka młodych wobec zagrożeń współczesnego świata. Siedlce, 4 wrzesnia 2023. Redakcja naukowa / Henryk Wyrębek, Marcin Sutryk, Anna Ślifirczyk, Milena Truba, Monika Berendt-Marchel s. 123-129, il., bibliogr., sum. Siedlce 2023, Wydawnictwo naukowe UPH.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo naukowe UPH
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 października 2023 10:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 października 2023 10:51 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://wydawnictwo-naukowe.uws.edu.pl/…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-67162-96-8
BPP ID: (59, 49681) wydawnictwo zwarte #49681
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.