Preliminary investigation on the strength of different from of noodles.
Opis bibliograficzny
Preliminary investigation on the strength of different from of noodles. [AUT.] JAROSŁAW MAZURKIEWICZ, BOHDAN ACHREMOWICZ, JANUSZ LASKOWSKI, KENNETH O. UDEH. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products s. 143-147, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products, s. 143-147,
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:46 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5431) wydawnictwo ciągłe #5431
PBN ID (hist.): 5431
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.