Preparative medium pressure chromatographic (MPLC) isolation and purification of flavonoid derivatives from hot pepper fruits and their identification by mass spectrometry (MS).
Opis bibliograficzny
Preparative medium pressure chromatographic (MPLC) isolation and purification of flavonoid derivatives from hot pepper fruits and their identification by mass spectrometry (MS). [AUT.] MAŁGORZATA MATERSKA, BOGDAN JANDA, BARBARA FILIPCZAK. Acta Biochim. Pol. 2009 Vol. 56 supl. 2 s. 16.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ACTA BIOCHIMICA POLONICA 2009 Vol. 56 supl. 2, s. 16
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.actabp.pl/pdf/Supl2_09/Sessi…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26529) wydawnictwo ciągłe #26529
PBN ID (hist.): 26529
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 31 października 2011 07:46 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:57 |