Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Probiotic bacteria in functional meat products.

Opis bibliograficzny

Probiotic bacteria in functional meat products. [AUT.] DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai 2015, CRC/Taylor & Francis Group, s. 223-238, 9781482206623.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Beneficial Microbes in Fermented and Functional Foods / Editors: Ravishankar Rai V, Jamuna A. Bai, s. 223-238
Wydawca:
CRC/Taylor & Francis Group
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:1.20
Rekord utworzony:14 grudnia 2015 13:45
Ostatnia aktualizacja:24 stycznia 2019 09:07

Identyfikatory

ISBN: 9781482206623
BPP ID: (59, 36852) wydawnictwo zwarte #36852
PBN ID (hist.): 36852

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się