Probiotyki i prebiotyki jako funkcjonalne dodatki do produkcji lodów (Prebiotics and probiotics as functional ingredients in ice cream production)
Opis bibliograficzny
Probiotyki i prebiotyki jako funkcjonalne dodatki do produkcji lodów (Prebiotics and probiotics as functional ingredients in ice cream production). [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL. Nauki Przyr. i Med.(Lub.) 2017 nr 2 (16) 14-23, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauki Przyrodnicze i Medyczne (d. Nauki Przyrodnicze) 2017 nr 2 (16), 14-23
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 września 2017 08:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:25 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.naukowcy.org.pl/wp-content/u…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42439) wydawnictwo ciągłe #42439
PBN ID (hist.): 42439
Metryki
2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.