Processing of germinated grains.
Opis bibliograficzny
Processing of germinated grains. [AUT.] DARIUSZ DZIKI, URSZULA GAWLIK-DZIKI. W: Sprouted Grains: Nutritional Value, Production, and Applications United Kingdom, 2019, Elsevier, s. 69-90, bibliogr., streszcz, 978-0-12-811525-1. DOI: 10.1016/B978-0-12-811525-1.00004-X
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Elsevier
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 listopada 2019 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 listopada 2020 11:58 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a3d
DOI
10.1016/B978-0-12-811525-1.00004-X
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
ISBN: 978-0-12-811525-1
e-ISBN: 978-0-12-811526-8
BPP ID: (59, 46192) wydawnictwo zwarte #46192
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.