Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Procesy biochemiczne zachodzące w żywności podczas przygotowywania potraw.

Opis bibliograficzny

Procesy biochemiczne zachodzące w żywności podczas przygotowywania potraw. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2016 Nr 1 (198) s. 28-30, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2016 Nr 1 (198), s. 28-30
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 kwietnia 2016 10:55
Ostatnia aktualizacja:19 lutego 2019 10:12

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37739) wydawnictwo ciągłe #37739
PBN ID (hist.): 37739

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się