Procesy fermentacyjne w produkcji żywności.
Opis bibliograficzny
Procesy fermentacyjne w produkcji żywności. [AUT.] PAULINA KĘSKA, MARCIN MAKSYMIEC, MARCELINA OLSZAK, KAMIL TOCZEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność / [Red. nauk. Monika Panfil] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 29-35, il., bibliogr., streszcz, 9788365362483.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 8 maja 2017 09:01 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced969d6
Identyfikatory
ISBN: 9788365362483
BPP ID: (59, 41492) wydawnictwo zwarte #41492
PBN ID (hist.): 41492
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.