Procesy restrukturyzacyjne charakteryzujące rynek cukru w Unii Europejskiej.
Opis bibliograficzny
Procesy restrukturyzacyjne charakteryzujące rynek cukru w Unii Europejskiej. [AUT.] ANNA BUDZYŃSKA. Zesz. Nauk. Szk. Gł. Gospod. Wiej., Probl. Rol. Świat. 2013 T.13 z.2 9-18, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 listopada 2013 13:00 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.wne.sggw.pl/czasopisma/pdf/P…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31240) wydawnictwo ciągłe #31240
PBN ID (hist.): 31240
Metryki
8,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.