Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej.

Opis bibliograficzny

Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej. [RED.] KAROLINA WÓJCIAK, MAŁGORZATA KARWOWSKA. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 128 s, 978-83-63-761-75-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
128 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:6.55
Rekordy powiązane:Wpływ rasy jagniąt na właściwości fizykochemiczne modelowych kiełbas surowo dojrzewających z serwatką kwasową. [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK, DARIUSZ STASIAK, ELŻBIETA SOLSKA, KRZYSZTOF PATKOWSKI. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 5-17, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Tekstura i barwa schabu przygotowanego techniką sous-vide z sonifikacją. [AUT.] AGATA NOWACZYK, DARIUSZ M. STASIAK, AGNIESZKA LATOCH. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 30-42, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Wpływ procesów kulinarnych, warunków przechowywania oraz technologii fresh cut na właściwości przeciwutleniające warzyw i owoców. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, MAŁGORZATA MATERSKA. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 79-89, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Ocena wybranych właściwości miodów dostępnych w województwie lubelskim. [AUT.] JAGODA SZAFRAŃSKA, EWA HABZA, BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 90-104, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Rekord utworzony:7 czerwca 2018 10:17
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 11:05

Identyfikatory

ISBN: 978-83-63-761-75-2
BPP ID: (59, 43605) wydawnictwo zwarte #43605

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się