Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkcja rolnicza a bezpieczna żywność-wybrane aspekty.

Opis bibliograficzny

Produkcja rolnicza a bezpieczna żywność-wybrane aspekty. [AUT.] CEZARY KWIATKOWSKI, ELŻBIETA HARASIM. Radom 2019, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 145 s, 978-83-66017-61-0.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
145 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:20.70
Rekord utworzony:7 listopada 2019 11:44
Ostatnia aktualizacja:18 marca 2020 16:46

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66017-61-0
e-ISBN: 978-83-66017-62-7
BPP ID: (59, 46143) wydawnictwo zwarte #46143

Metryki

80,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się