Produkcja wędlin wieprzowych w ramach rolniczego handlu detalicznego z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności (Production of pork cold cuts as part of the agricultural retail trade in compliance with food safety rules)
Opis bibliograficzny
Produkcja wędlin wieprzowych w ramach rolniczego handlu detalicznego z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności (Production of pork cold cuts as part of the agricultural retail trade in compliance with food safety rules). [AUT.] KRZYSZTOF SKALSKI, DARIA ADAMCZYK, MICHAŁ KUMOR, MARIANNA WACKO, BABICZ MAREK, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA. W: Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 4 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Witolda Chabuza Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s.93-99, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 października 2023 15:19 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 października 2023 11:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
652d388c40970713963fb4e1
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-405-1
BPP ID: (59, 49655) wydawnictwo zwarte #49655
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.