Produkty mięsne bez azotanów (III) i (V) z udziałem serwatki kwasowej w przetwórstwie.
Opis bibliograficzny
Produkty mięsne bez azotanów (III) i (V) z udziałem serwatki kwasowej w przetwórstwie. [AUT.] AGATA NOWACZYK, PAWEŁ KRAJMAS, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r. [b.m.], [b.w.], 2014. - S. 19.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : V Sympozjum Naukowe, Kiry pod Zakopanem, 23-25 kwietnia 2014 r,
Wydawca:
[b.w.], 2014. - S. 19
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 marca 2015 13:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:28 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 34585) wydawnictwo zwarte #34585
PBN ID (hist.): 34585
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.