Produkty mięsne o obniżonej zawartości tłuszczu.
Opis bibliograficzny
Produkty mięsne o obniżonej zawartości tłuszczu. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2010 Nr 12 (137) s. 44-46, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2010 Nr 12 (137), s. 44-46
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 13:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25802) wydawnictwo ciągłe #25802
PBN ID (hist.): 25802
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.