Produkty mleczne w diecie osób chorych na cukrzycę typu 2.
Opis bibliograficzny
Produkty mleczne w diecie osób chorych na cukrzycę typu 2. [AUT.] ANETA BRODZIAK, ADA KRAWĘCKA, TOMASZ CZERNECKI, MAŁGORZATA KOSTECKA, JOLANTA KRÓL. W: Dietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobie : monografia : praca zbiorowa / pod red. Klaudii Pujer Wrocław, EXANTE, s. 93-104, il., bibliogr., sum., e-ISBN 978-83-65690-05-0, 978-83-65690-06-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Dietetyka. Żywienie w zdrowiu i chorobie : monografia : praca zbiorowa / pod red. Klaudii Pujer, s. 93-104
Wydawca:
EXANTE
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte repozytorium Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 2 grudnia 2016 14:21 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 października 2019 13:00 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://depot.ceon.pl/bitstream/handle/…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65690-06-7
BPP ID: (59, 39767) wydawnictwo zwarte #39767
PBN ID (hist.): 39767
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.