Produkty pełnoziarniste. Część V. Wpływ włokna pokarmowego na metabolizm lipidów i profilaktykę zdrowotną oraz antyoksydany w produktach zbożowych.
Opis bibliograficzny
Produkty pełnoziarniste. Część V. Wpływ włokna pokarmowego na metabolizm lipidów i profilaktykę zdrowotną oraz antyoksydany w produktach zbożowych. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Prz. Zboż. Młyn. (1957) 2009 R. 53 nr 7 s. 8-11.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Zbożowo-Młynarski (1957) 2009 R. 53 nr 7, s. 8-11
Rok: 2009
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lipca 2010 09:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 24161) wydawnictwo ciągłe #24161
PBN ID (hist.): 24161
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.