Produkty pełnoziarniste - właściwości, znaczenie, zastosowanie w wyrobach ekstrudowanych.
Opis bibliograficzny
Produkty pełnoziarniste - właściwości, znaczenie, zastosowanie w wyrobach ekstrudowanych. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Współczesna inżynieria rolnicza - osiągnięcia i nowe wyzwania. Monografia Tom I / pod redakcją Ryszarda Hołownickiego i Macieja Kubonia Kraków 2013, Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, s. 275-308, il., bibliogr, 978-83-935020-2-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Współczesna inżynieria rolnicza - osiągnięcia i nowe wyzwania. Monografia Tom I / pod redakcją Ryszarda Hołownickiego i Macieja Kubonia, s. 275-308
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 2.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 28 marca 2014 11:16 |
Ostatnia aktualizacja: | 31 stycznia 2019 09:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-935020-2-8
BPP ID: (59, 32505) wydawnictwo zwarte #32505
PBN ID (hist.): 32505
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.