Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Produkty pełnoziarniste - właściwości, znaczenie, zastosowanie w wyrobach ekstrudowanych.

Opis bibliograficzny

Produkty pełnoziarniste - właściwości, znaczenie, zastosowanie w wyrobach ekstrudowanych. [AUT.] LESZEK MOŚCICKI, AGNIESZKA WÓJTOWICZ. W: Współczesna inżynieria rolnicza - osiągnięcia i nowe wyzwania. Monografia Tom I / pod redakcją Ryszarda Hołownickiego i Macieja Kubonia Kraków 2013, Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej, s. 275-308, il., bibliogr, 978-83-935020-2-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Współczesna inżynieria rolnicza - osiągnięcia i nowe wyzwania. Monografia Tom I / pod redakcją Ryszarda Hołownickiego i Macieja Kubonia, s. 275-308
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Inżynierii Rolniczej
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:2.00
Rekord utworzony:28 marca 2014 11:16
Ostatnia aktualizacja:31 stycznia 2019 09:55

Identyfikatory

ISBN: 978-83-935020-2-8
BPP ID: (59, 32505) wydawnictwo zwarte #32505
PBN ID (hist.): 32505

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się