Produkty regionalne i tradycyjne w Polsce oraz w Unii Europejskiej.
Opis bibliograficzny
Produkty regionalne i tradycyjne w Polsce oraz w Unii Europejskiej. [AUT.] ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. W: Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia / pod red. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej Kraków, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008, S. 7-16, il., bibliogr, 978-83-924646-4-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Tradycyjne i regionalne technologie oraz produkty w żywieniu człowieka : monografia / pod red. Zbigniewa J. Dolatowskiego i Danuty Kołożyn-Krajewskiej, S. 7-16, il., bibliogr.
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 2008.
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lipca 2009 13:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:41 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-924646-4-8
BPP ID: (59, 21866) wydawnictwo zwarte #21866
PBN ID (hist.): 21866
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.