Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Protein oxidation in meat and dry - cured meat products.

Opis bibliograficzny

Protein oxidation in meat and dry - cured meat products. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 78-83, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak], s. 78-83
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:17 lipca 2018 08:55
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43726) wydawnictwo zwarte #43726

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się