Prozdrowotne aspekty grillowania.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne aspekty grillowania. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2016 R. 68 Nr 5 s. 20-21, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2016 R. 68 Nr 5, s. 20-21
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 listopada 2016 13:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lutego 2019 10:04 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-9864…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 39699) wydawnictwo ciągłe #39699
PBN ID (hist.): 39699
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.