Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek.

Opis bibliograficzny

Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek. [RED.] ANNA KOCIRA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, 198 s, il., bibliogr., streszcz, 978-83-64377-50-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
198 s.
Wydawca:
Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekordy powiązane:Marketing na rynku żywności ekologicznej w opinii jej konsumentów. [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK, [AUT. KORESP.] ANNA KOCIRA. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s.13-37, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Preferencje żywieniowe dzieci a ich deklaracje odnośnie zdrowego odżywiania. [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK, [AUT. KORESP.] MONIKA STOMA. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 39-53, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Określanie zmian jakościowych rzepaku na podstawie analizy sygnału uzyskanego przy użyciu elektronicznego nosa. [AUT. KORESP.] MAREK GANCARZ, [AUT.] PAWEŁ KRZACZEK, RAFAŁ KORNAS, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK, ROBERT RUSINEK. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 55-66, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Zastosowanie czujników polimerowych do określania warunków środowiskowych w chlewniach. [AUT. KORESP.] PAWEŁ KRZACZEK, [AUT.] MAREK GANCARZ, ROBERT RUSINEK, GRZEGORZ MAJ. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 95-109, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Ocena jakościowa wybranych mieszanek nasiennych gazonowych odmian traw. [AUT. KORESP.] HALINA LIPIŃSKA, [AUT.] WERONIKA KAMIŃSKA, ADRIAN SZALA, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK, WOJCIECH LIPIŃSKI, RAFAŁ KORNAS. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 111-126, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Gleby Lubelszczyzny jako źródło składników mineralnych w produkcji roślinnej. [AUT. KORESP.] WOJCIECH LIPIŃSKI, [AUT.] HALINA LIPIŃSKA, RAFAŁ KORNAS, EWA STAMIROWSKA-KRZACZEK. W: Prozdrowotne, jakościowe i energetyczne aspekty produkcji surowców rolniczych pod redakcją Anny Kociry i Ewy Stamirowskiej-Krzaczek Kraków 2021, Wydawnictwo Inżynieria Rolnicza, s. 127-135, il.,bibliogr, 978-83-64377-50-1.
Rekord utworzony:9 grudnia 2021 13:58
Ostatnia aktualizacja:9 grudnia 2021 14:02

Identyfikatory

ISBN: 978-83-64377-50-1
BPP ID: (59, 48096) wydawnictwo zwarte #48096

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się