Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej.
Opis bibliograficzny
Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne / Pod redakcją naukową: Małgorzaty Karwowskiej, Izabelli Jackowskiej. [RED.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, IZABELLA JACKOWSKA. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, 121 s, 978-83-63761-51-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
121 s.
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00524ad49b31cced89082
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-51-6
BPP ID: (59, 43609) wydawnictwo zwarte #43609
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.