Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przeciwutleniające i inne prozdrowotne właściwości ziół.

Opis bibliograficzny

Przeciwutleniające i inne prozdrowotne właściwości ziół. [AUT. KORESP.] MAŁGORZATA DULA, [AUT.] JAN MATRAS, EUGENIUSZ R. GRELA, IGNACY NIEDZIÓŁKA. Żywn. Nauka Technol. Jakość (2016-) 2018 Vol. 25 nr 3 (116) s. 23-33, il. bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15193/ZNTJ/2018/116/243
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ŻYWNOŚĆ-Nauka Technologia Jakość 2018 Vol. 25 nr 3 (116), s. 23-33
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 stycznia 2019 08:55
Ostatnia aktualizacja:16 grudnia 2021 11:25

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44827) wydawnictwo ciągłe #44827

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się