Przemiany biochemiczne produktów żywnościowych podczas grillowania.
Opis bibliograficzny
Przemiany biochemiczne produktów żywnościowych podczas grillowania. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Por. Inf. Masar. 2012, maj s. 28-33, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2012, maj, s. 28-33
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 czerwca 2012 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28030) wydawnictwo ciągłe #28030
PBN ID (hist.): 28030
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.