Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych.
Opis bibliograficzny
Przemiany w konsumpcji żywności w Polsce w świetle uwarunkowań społeczno-ekonomicznych. [AUT.] AGNIESZKA KOMOR, EUGENIA CZERNYSZEWICZ, SEBASTIAN BIAŁOSKURSKI, ANNA GOLISZEK, WIOLETTA WRÓBLEWSKA, JOANNA PAWLAK. Radom 2020, Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium, 160 s, il., bibliogr, 978-83-66550-24-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
160 s.
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2020 15:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 czerwca 2023 14:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
602041272467f02d50b28499
Strona WWW
http://inw-spatium.pl/2020/10/11/przemi…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66550-24-7
e-ISBN: 978-83-66550-25-4
BPP ID: (59, 47118) wydawnictwo zwarte #47118
Metryki
120,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.