Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności.

Opis bibliograficzny

Przewodnik do ćwiczeń z chemii żywności. [AUT.] BARBARA BARANIAK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MARIA MIKOS-BIELAK, ELŻBIETA OSTAPCZUK. 138 s, il., bibliogr. Lublin, Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999, 83-7259-995-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
138 s.
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej, 1999
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Podręcznik akademicki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:15 listopada 2017 08:40

Identyfikatory

ISBN: 83-7259-995-2
BPP ID: (59, 3769) wydawnictwo zwarte #3769
PBN ID (hist.): 3769

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się