Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego.

Opis bibliograficzny

Przydatność przetwórcza mięsa tuczników ras pbz, duroc, hampshire, pietrain i mieszańców tych ras, pochodzących z tuczu przemysłowego. [AUT.] MARIUSZ RUDY, MARIAN GIL, ANNA LITWIŃCZUK. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, EE Zootech. 2004 Vol. 22 s. 107-115, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska Sectio EE Zootechnica 2004 Vol. 22, s. 107-115, il., bibliogr., sum.
Rok: 2004
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:13

Identyfikatory

BPP ID: (46, 13336) wydawnictwo ciągłe #13336
PBN ID (hist.): 13336

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się