Przygotowanie mięsa przed wędzeniem - marynaty.
Opis bibliograficzny
Przygotowanie mięsa przed wędzeniem - marynaty. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, MARTA KRAJEWSKA. Rzeźnik Pol. 2017 Nr 3 (212) s. 24, 26-27, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2017 Nr 3 (212), s. 24, 26-27
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 grudnia 2017 10:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 grudnia 2017 10:14 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42932) wydawnictwo ciągłe #42932
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.