Przygotowanie polskiego cukrownictwa do pełnej liberalizacji rynku cukru.
Opis bibliograficzny
Przygotowanie polskiego cukrownictwa do pełnej liberalizacji rynku cukru. [AUT.] ANNA BUDZYŃSKA. Stud. Pr. WNEiZ US 2017 Nr 50 (2) s. 35-46, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.18276/sip.2017.50/2-03
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 października 2017 12:23 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2021 10:19 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00607ad49b31cced94cca
DOI
10.18276/sip.2017.50/2-03
Strona WWW
https://wnus.edu.pl/sip/pl/issue/400/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42642) wydawnictwo ciągłe #42642
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.